Trainingen met inhoud op maat:
Optimaliseren van Communicatie, Samenwerken en TeamontwikkelingWanneer je een hands on, positieve en effectieve insteek zoekt, ben je hier op de juiste plek. Trainingen worden afgestemd op de behoeften en wensen van jullie team. De inhoud zal in overleg worden samengesteld en passend zijn bij de ontwikkeling die jullie als team willen maken. Geen enkele training ligt klaar op de plank of is gelijk. Wat je leert kun je direct toepassen en zal snel effect hebben en merkbaar zijn. Daar doe je het toch voor? Natuurlijk is een fijne en veilige sfeer een must. Vertrouwen is belangrijk, zodat je kunt en durft aan te geven waar het voor jou precies om gaat.

Je gaat pas iets doen of veranderen als je het wilt, kunt en er blij van wordt. 4changes kiest voor creatieve en vernieuwende insteken. Kennis en nieuwe ontwikkelingen worden goed bijgehouden, zodat jij op een manier leert die in deze tijdsgeest past. Humor is daarbij de leidraad. Plezier hebben tijdens de training is naast een professionele aanpak altijd de insteek.

Trainingen in Optimaal communiceren

In "Optimaal communiceren” leer je de sterke punten van je eigen communiceren en/of die van je teamleden. Valkuilen die er in de teamcommunicatie zijn worden inzichtelijk voor jou/jullie en manieren om dit te voorkomen worden behandeld. Er zijn veel onderdelen die in communicatietrainingen aan de orde kunnen komen. Denk aan gespreks- of adviestechnieken of verbeteren van eigen en onderlinge communicatie. Er zijn trainingen om selectie en R&O gesprekken te voeren of te presenteren. De training geven op een prettige manier invulling aan het goed met elkaar kunnen communiceren. Niets is fout. De trainingen zijn geschikt voor teams en leidinggevenden.

Trainingen in Teamspirit en Samenwerking

In “Teamspirit en Samenwerking” gaan we op zoek naar wat het team kan en wil verbeteren. Wat gaat er goed en mag gevierd worden, maar ook waar valt nog iets extra’s te bereiken. Waar zit de passie en de bevlogenheid in? Er kan gekeken worden naar onderlinge verhoudingen, feedback geven, naar taakverdeling, (smart)doelen stellen of bijvoorbeeld effectief vergaderen. Afhankelijk van jullie wensen wordt de training passend bij wat jullie willen bereiken uitgevoerd. Je gaat als team altijd naar huis met al een aantal uitgewerkte gemaakte afspraken.

Trainingen in Persoonlijke- en Teamontwikkeling

In de trainingen die de insteek “Persoonlijke of teamontwikkeling” hebben onderzoek je me de trainer welke persoonlijke en/of welke teamontwikkelingen je wilt maken. Dit kunnen persoonlijke stappen zijn die je wilt zetten om bijvoorbeeld meer tot je recht te komen, maar uiteraard ook vanuit het team voorwaartste ontwikkelingen zijn. Ook kunnen optimaliseren voor de klant. is hierbij belangrijk. Hoe voeren jullie dit door met behoud van werkplezier? In deze trainingen krijg je inzicht in hoe je de persoonlijke en/of teamdoelen vorm kunt geven en hoe je hierin blijvend vooruitgang kunt boeken.

4changes verwijderd van een positieve verandering

De 4changes methode die ervoor zorgt dat:

  1. Je je bewust bent van al je mogelijkheden
  2. Je eigenaarschap en/of verantwoording kunt pakken
  3. Je wat je wilt kunt omzetten naar daden
  4. Je kunt genieten van het (haalbare) succes wat het je oplevert


Bovenstaande vier stappen, de 4changes, zijn de paraplu voor het succes van de training.
De beste tips in samenwerken


"Thea verzorgt al jaren naar volle tevredenheid trainingen voor de Hollands Kroon Academie. Ze is vernieuwend, resultaatgericht en heeft humor. Thea snapt de vraag van de klant, denkt mee en maakt van elke training een belevenis. Tijdens een training worden cursisten aan het nadenken gezet, gemotiveerd en geprikkeld. Thea is een op en top vakvrouw met wie ik nog jaren hoop samen te werken." - Marjo Tot, Gemeente Hollands Kroon

"Thea is externe trainer voor ons interne Cursusbureau GGD Groeit. Ze is een professionele trainer die erg gedreven en enthousiast is. Ze heeft snel door wat de groep of het individu nodig heeft en past haar training daar moeiteloos op aan. Haar trainingen worden als een meerwaarde gezien door onze deelnemers. Daarnaast is ze erg sociaal en blijft ze zelf ook in ontwikkeling. Een mooie combinatie van skills die haar tot een goede, motiverende trainer maken. " - Mirjam Bedeke, GGD Hollands NoordenDe teamboo(s)tcamp

Willen jullie grote stappen maken met je team, dan kun je de 3 daagse 4changes teamboo(s)tcamp volgen. Fijne effectieve samenwerking komt als er goede communicatie is. Andersom werkt het ook zo. Je kunt als de communicatie goed werkt de samenwerking optimaliseren. Deze drie daagse teamboosttraining zorgt er voor dat alle aspecten van fijn samenwerken bij elkaar komen. Jullie werken als professionals aan zowel de aspecten uit Communiceren, Samenwerking en Persoonlijke- en Teamontwikkeling om tot een zo optimaal team te komen.

Tussen de trainingsdagen zit een periode van ongeveer drie weken voor de volgende training begint. Dit zorgt ervoor dat de stof tussentijd alvast uitgeprobeerd kan worden in de praktijk. Aan het slot van de drie trainingen is er een plan van aanpak voor toekomstige opvolging.
Voor dit pakket is een aantrekkelijke korting te verkrijgen, informeer naar de mogelijkheden.

Korte lijnen en oprechte verbinding

Van een intake tot het slot van de training en zelfs daarna, is er altijd op een makkelijke manier persoonlijk contact mogelijk met mij. Als trainer en coach ben ik er voor jou of jullie vanaf het begin, er tussenin en voor de evaluatie erna. De inhoud van de training wordt voor jullie door mij vanaf de start verzorgd tot de opvolging een feit is.

4changes staat voor kwaliteit en is gecertificeerd door de NOBCO en DISC en werkt in grotere trainingstrajecten samen met vaste professionele trainers.