FotovanDana-1200x400-6722

Informatie inzake het Corona virus:
Gelukkig zijn er weer mogelijkheden om per 1 juni klassikale trainingen te houden. Om de veiligheid van deelnemers te kunnen garanderen maken we duidelijke afspraken om met elkaar te zorgen voor een veilige training. We trainen in kleinere groepen om te zorgen dat dit onder veilige condities kan plaatsvinden. Bepaalde trainingen kunnen in een online classroom plaatsvinden. Wij adviseren graag over wat hier verstandige keuze's in zijn.

Hoe traint 4changes?
4changes traint op een ongedwongen manier. Plezier hebben vinden we belangrijk. 4changes is herkenbaar als een gedreven onderneming die in oplossingen denkt. Met een persoonsgerichte aanpak leren we de kennis en vaardigheden die nodig zijn en hoe deze kunnen worden toegepast. Voldoening en eigen oplossend vermogen zijn hiervan het resultaat.

De 4changes methode:
Met de 4changes methode leer je hoe je aangeleerde patronen kunt doorbreken om verandering teweeg te brengen. Arbeidsplezier behouden en vergroten staat hierbij centraal. Een training is een startmoment. Om het resultaat in de toekomst te waarborgen, evalueren we zorgvuldig. Hier wordt veel aandacht en zorg aan besteed. Wij geven aanbevelingen om de resultaten uit de training te borgen binnen de dagelijkse gang van zaken om blijvend resultaat te bereiken. Trainingen kunnen op een locatie naar keuze plaatsvinden. Het is mogelijk om gebruik te maken van de trainingsruimte van 4changes in Wieringerwerf.

Een opleidingsplan op maat:
Naast onze genoemde trainingen zijn er altijd nieuwe insteken te kiezen of combinatiemogelijkheden af te spreken om een goed opleidingsplan te vormen. Voorafgaand aan de training(en) wordt goed doorgesproken waar de specifieke wensen van personen, teams en de organisatie liggen, zodat alles goed aansluit op de praktijk.