4changes traint op een ongedwongen manier. Plezier hebben is belangrijk. Wij zijn herkenbaar als een gedreven onderneming die in oplossingen denkt. Een professional die mee- en vooruitdenkt. Wij inspireren graag en geven invulling aan ambities. 4changes leert mensen, door middel van een persoonsgerichte aanpak, de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben en hoe ze deze kunnen toepassen. Voldoening en een vergroot eigen oplossend vermogen zijn hiervan het resultaat.

Met de 4changes methode staat centraal dat aangeleerde patronen worden doorbroken om verandering teweeg te brengen. Arbeidsplezier behouden en vergroten staat hierbij centraal. Een training is een startmoment. Om het resultaat in de toekomst te waarborgen, evalueren wij de training zorgvuldig met onze opdrachtgevers. Hier wordt veel aandacht en zorg aan besteed. Wij geven aanbevelingen om de resultaten uit de training te borgen binnen de dagelijkse gang van zaken om blijvend resultaat te bereiken. Trainingen kunnen op een locatie naar keuze plaatsvinden. Het is mogelijk om gebruik te maken van de trainingsruimte van 4changes in Wieringerwerf. Een ruimte die van alle gemakken is voorzien.

Naast onze genoemde trainingen zijn er altijd nieuwe insteken te kiezen of combinatiemogelijkheden af te spreken. Trainingen kunnen worden ontwikkeld of samengevoegd, om zo een op maat opleidingsplan te vormen. Voorafgaand aan de training(en) wordt goed doorgesproken waar de specifieke wensen van personen, teams en de organisatie liggen, zodat de trainingen goed aansluiten op de praktijk.