Voor ik in 2008 besloot om 4changes op te richten, werkte ik in diverse functies bij de Rabobank. Een prachtige en plezierige tijd, waar ik na ruim 25 jaar nieuwsgierig werd naar wat ik nog meer zou kunnen doen. In leidinggevende functies bij de bank heb ik veel geleerd, maar ook als accountmanager Private Banking leerde ik hoe commercieel ingesteld zijn, samen kan gaan met mens- en resultaatgerichtheid. Ik heb in die tijd ook bij veel ondernemers een kijkje in de keuken kunnen nemen. Daar ben ik tot op de dag van vandaag blij en dankbaar voor.

Het trainersvak is fantastisch en geeft mij heel veel voldoening. Ik geniet van de mensen die ik ontmoet. Samen met Marco woon ik in Wieringerwerf, waar ook de trainingsruimte is te vinden. Ik ben trotse moeder van Elisa en in mijn vrije tijd sport ik graag, trek met vrienden op en wandel ik met onze hond. Humor, gedrevenheid en genieten van het leven horen bij mij.
Wat doe ik?
Als trainer-coach geef ik veel van de trainingen en verzorg de coaching. Voor grotere trainingstrajecten werkt 4changes samen met vaste professionele trainers die dezelfde manier van werken hanteren. Bedrijfsadvies is naast de trainingen en coaching een tak van 4changes waar ik veel plezier uit haal. Bedrijven ondersteunen doe ik vooral op het gebied van:
  • Verbeteren van resultaten
  • Structuur brengen in processen en organisatie
  • Ontwikkeling personeel en eigen leiderschap als ondernemer

  • Vaste trainer-coach Pierrette de Haas:
    Het is mijn streven samen te onderzoeken hoe een verbinding gelegd kan worden met jezelf en/of de organisatie waarin je werkt. Dat deed ik al als leidinggevende, als businesspartner en nu als trainer-coach. Ik ben ‘hard’ en ‘zacht’ geschoold en heb mijn studie Bedrijfseconomie aangevuld met opleidingen zoals NLP en Systemisch Werk.

    De kennis en ervaring die ik heb opgedaan, gebruik ik in trainingen en coaching. Ik ben bekend met de dynamiek in het bedrijfsleven waardoor ik kan aansluiten op de beleving van de deelnemers. Een verbinding die voor mij essentieel is en me veel energie geeft. Eén van de belangrijkste persoonlijke kernwaarden voor mij is groei.
    Ik ben bereikbaar via telefoonnummer 06-14888446 of via mail p.dehaas@4changes.nl.