Telefonisch en online coaching

De wereld staat op zijn kop door het Corona virus. Het houdt ons behoorlijk in de greep. Het zijn onzekere tijden maar er zijn gelukkig ook lichtpuntjes als welwillendheid en bereidheid tot helpen.

Voor 4changes is er natuurlijk ook veel veranderd. Trainingen kunnen nu niet doorgaan. Personal coaching kan op dit moment met in acht nemen van de juiste maatregelen nog wel. Al begrijpen wij dat niet iedereen dat op dit moment prettig vindt. Daarom een alternatief om toch wensen, doelen en veranderingen te kunnen realiseren.

Telefonisch en online coachen een goed alternatief
Telefonisch en online coaching is een goed alternatief om toch door te gaan met gesprekken, of ze nu op te starten. Wellicht is er voor sommigen nu ook extra tijd voor. Met online contact zijn er mogelijkheden voldoende om een coaching net zo waardevol te laten zijn dan met persoonlijk contact.
Bel even als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken.

Al weten we niet hoelang deze periode duurt, over een tijd zal alles ook weer normaal zijn. Dan wil je weer krachtig en vol energie aan de slag kunnen. We proberen allemaal in de tussentijd zo goed mogelijk om te gaan met de omstandigheden. Heel veel sterkte en succes.