Telefonische en online coaching

Loslaten
Wat als je het eens los laat?
19 februari 2020
7 tips om effectiever te werken
20 mei 2020

De wereld staat op zijn kop door het Coronavirus. Het houdt ons allemaal behoorlijk in de greep. Het zijn onzekere tijden, maar er zijn gelukkig ook lichtpuntjes als welwillendheid en bereidheid tot helpen.

Voor 4changes is er natuurlijk ook veel veranderd. Trainingen kunnen nu niet face to face doorgaan. Online training kan in sommige gevallen gelukkig wel. Voor coaching is er een gemakkelijk alternatief om toch wensen, doelen en veranderingen te kunnen realiseren.

Telefonisch en online coachen
Telefonisch of online coaching is een makkelijk en goed alternatief om toch door te gaan met gesprekken, of ze nu op te starten. Wellicht is er voor sommigen nu ook extra tijd voor. Met online contact zijn er mogelijkheden voldoende om een coaching net zo waardevol te laten zijn dan met fysiek persoonlijk contact. Bel even als je meer wilt weten of een afspraak wilt maken (06-15 333 010).

Al weten we niet hoelang deze periode duurt, over een tijd zal alles ook weer voorbij zijn. Zorg dat je krachtig en vol energie overeind blijft en je motivatie bewaart. Of zorg voor een steuntje in de rug met wat hulp. We proberen allemaal in de tussentijd zo goed mogelijk om te gaan met de omstandigheden. Heel veel sterkte en succes.