Professioneel, to the point, leerzaam De trainingen communicatie bij Thea gevolgd,hebben direct een positieve impact gehad op de werkvloer. Dank voor de positiviteit en waardevolle lessen!


Thea pakt snel en deskundig op en voelt de situatie snel aan. Wat ik fijn vind is dat je je veilig voelt en dat ze goed luistert. Hierdoor komt de coaching of training echt tot de kern. De groepstrainingen zijn interessant, verrassend en boeiend tot de laatste minuut. Wij vinden het heel fijn dat we merken bij ons personeel dat het ook blijft hangen.Bij het zich voordoen van een situatie, wordt vaak gezegd "Weet je nog toen bij Thea?" Verder is het in de trainingsruimte goed geregeld en de lunches en versnaperingen zijn top. Met lekker weer naar buiten, voldoende pauze en ook een wandeling behoort tot de mogelijkheden.


Thea liet mij zien dat er in mijn werk de afgelopen jaren steeds bepaalde patronen terugkeerden. Doordat ik leerde om daar op een andere manier op te reageren, kon ik de situatie veranderen. Ik nam de regie en dat zorgde ervoor dat ik weer energie en plezier van mijn werk kreeg.

Bart van Eenennaam - Directeur praktijk tandheelkunde


De coaching van Thea heeft mijn kijk op m'n functioneren flink veranderd! Als praktijkeigenaar had ik in ruim 10 jaar een manier van werken die de organisatie en mijn gezondheid geen goed deed. Via een bekende, die ervaring had met 4changes, ben ik in contact gekomen met Thea de Jong. We hebben elkaar op regelmatige basis ontmoet, verschillende opdrachten gemaakt, en reflectie gesprekken gevoerd. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik rustiger en zelfbewuster ben geworden. Meer begrip heb voor mijn eigen beperkingen, maar vooral ook mijn sterke punten beter zie. De openhartige en persoonlijke aandacht is heel individueel. Thea heeft ervaring met verschillende bedrijfstakken en de verschillende werkvormen die daarbij horen. Haar kennis en manier van aanpak brengt ze helder over. Daarmee heeft zij mij op het juiste spoor gezet. Ik ben nu een jaar verder, we spreken elkaar nog af en toe. Ik vind het belangrijk om contact te houden en lopende zaken te toetsen met haar.

Yvonne Kapiteijn - Locatieleider Junior College Scholen aan zee


Ik vond de kleurentraining erg duidelijk en praktisch. Vooral het onderdeel hoe je opbouwende feedback geeft met gebruik van de kleurinzichten, vond ik erg leerzaam.Ik kan de stof uit de training zeker toepassen in mijn dagelijkse werk als leidinggevende.
 

Kees-Jan Leyen - Directeur Yeti Developments


De DISC kleurentraining was voor mij verrassend.Veel stof om over na te denken. Ik ben het meteen in de praktijk gaan toepassen en het heeft me echt een andere kijk gegeven.Ik merk meteen al dat probleemsituaties makkelijker opgelost worden.

Marjo Tot - Gemeente Hollands Kroon


Thea verzorgt al jaren naar volle tevredenheid trainingen voor de Hollands Kroon Academie. Ze is vernieuwend, resultaatgericht en heeft humor. Thea snapt de vraag van de klant, denkt mee en maakt van elke training een belevenis. Tijdens een training worden cursisten aan het nadenken gezet, gemotiveerd en geprikkeld. Thea is een op en top vakvrouw met wie ik nog jaren hoop samen te werken.

Angelina Carol - Gemeente Schagen


De gemeente Schagen biedt haar medewerkers trainingen aan via haar eigen “Ontwikkelnavigator”.Thea geeft binnen de “Ontwikkelnavigator” diverse trainingen. Daarnaast traint ze management en leidt ze teambuildingsessies. Haar werkwijze past één op één bij ons: praktisch, nuchter en recht door zee. Samenwerken voor de langere termijn en betrokken bij mens en resultaat. De feedback die ik als adviseur P&O over haar hoor is altijd positief en laat zich samenvatten tot: wat een fijne vakvrouw!”  

René Kijk in de Vegte - SED Afdelingshoofd Leefomgeving


Samen met Thea/4changes hebben we een ontwikkelplan opgesteld dat invulling geeft aan de behoefte van de medewerkers en aansluit bij de afdelingsdoelen. Een positieve flow op de afdeling is het resultaat. De waardering voor Thea is groot, collega’s zijn enthousiast.Ikzelf krijg na de trainingen een terugkoppeling en handreikingen die ik als leidinggevende kan oppakken. . Ik ervaar dit als een waardevolle samenwerking tussen trainer en mijn rol als leidinggevende.
New mail
What do you want to do ?
New mail

Mirjam Bedeke-Schouten - GGD Hollands Noorden


Thea is externe trainer voor ons interne Cursusbureau GGD Groeit. Ze is een professionele trainer die erg gedreven en enthousiast is. Ze heeft snel door wat de groep of het individu nodig heeft en past haar training daar moeiteloos op aan. Haar trainingen worden als een meerwaarde gezien door onze deelnemers. Daarnaast is ze erg sociaal en blijft ze zelf ook in ontwikkeling. Een mooie combinatie van skills die haar tot een goede, motiverende trainer maken.

Boudine van de Klooster - de Jong Assurantiën


Creatief, inspirerend en direct toepasbaar; een paar woorden die meteen bij mij opkomen als ik aan de coaching van Thea denk. Ik heb meerdere trainingen bij 4changes mogen volgen en heb zelf Thea daarnaast leren kennen als een bevlogen en betrokken coach.Thea heeft mij geholpen om meer uit mijzelf en uit mijn teamleidersfunctie te halen en is nauw betrokken geweest bij de coaching van onze medewerkers. De trainingen staan garant voor intensief en interactief bezig zijn, goede koppeling naar de praktijk met een gezonde dosis humor. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Door de gedrevenheid en innovatieve aanpak hoop ik nog lang met 4changes te kunnen samenwerken.

Jeroen van het Kaar – Algemeen directeur IGH


De communicatietraining die wij als bedrijf gevolgd hebben passen wij nog dagelijks toe. Een leerzame en leuke dag waarin we veel geleerd hebben en vooral hoe je dit vervolgens in de praktijk kunt toepassen. Het leuke van deze dag was dat de saamhorigheid die er al was in ons bedrijf versterkt is. De training presenteren hebben we in een kleiner verband gevolgd. Plezierig is dat de stof wordt aanpast zodat we niet in herhaling vallen. Echt maatwerk. Wat ik als zeer plezierig ervaar is het feit dat Thea afkomstig is uit het bedrijfsleven. De cursussen zijn praktijkgericht en goed toepasbaar. Ook plezierig is de kwaliteit van de lunch. Alles is tot in de puntjes geregeld, zoals ik Thea kende vanuit haar functie bij de Rabobank. Ik beveel iedereen die zich wil verbeteren de trainingen van 4changes van harte aan.

André Vendrig – Algemeen Directeur Verheul Groep


Diegenen die een gedreven trainer/coach zoeken die Noord-Hollandse nuchterheid weet te combineren met professionaliteit, verwijs ik graag naar een vakvrouw als Thea. Zowel binnen de Verheul Groep als ook voor de Finance Academy heeft Thea diverse trainingen verzorgd. Van vele cursisten, jong en oud, ervaren en nog lerend, hoor ik dat Thea heel helder kan uitleggen en overdragen. Dit weet zij te combineren met een oprechte drive. Op deze wijze weet zij individuen en groepen vooruit te helpen en in de “resultaatstand” te krijgen. Het is voor mij dus niet verwonderlijk dat zij vaak wordt teruggevraagd en langere trajecten/verbintenissen heeft met personen en bedrijven. Mocht u vragen hebben, belt of mailt u mij dan even.

Ewa Cwikla – Eigenaar Ewa foto’s


Ik heb bij Thea de training effectief communiceren gevolgd. Vooraf dacht ik de enige te zijn die de training echt hard nodig had. (Naar de deelnemers en hun functie kijkend) Dat bleek echter niet zo te zijn. Thea zorgde ervoor dat ik me prettig voelde in de groep en mezelf kon zijn. Ik heb geleerd hoe anders mensen bij mij kunnen overkomen dan dat ze werkelijk zijn, en hoe ik hier mee om kan gaan. Ik ben nu veel zelfverzekerder en heb rust gekregen doordat ik weet dat ik veel goed doe. Ik heb nu de juiste vraagstelling en weet hoe dit de informatie geeft die ik nodig heb.

Hans Tummers – Directeur Koopman en Co Accountants & belastingadviseurs


Veranderingen binnen de accountancy vragen om aanpassing op het gebied van onze missievorming en strategie. Ergens komt het moment dat je de organisatie moet gaan “trainen” om de processen en dienstverlening aan te passen aan de ontwikkelingen. 4changes ondersteunt dit verandertraject middels haar persoonsgerichte training en coaching van onze medewerkers. Met name de reacties van onze mensen en de evaluaties met Thea geven blijk van haar toegevoegde waarde.

Hester Anna Jongert – Directeur Minne Holding


Thea heeft mij waardevolle heldere inzichten gegeven, voor zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Met haar tomeloze inzet heeft ze ons team geleerd steeds weer terugkerende misverstanden in ons werkproces te voorkomen. Daarnaast wist ze precies bloot te leggen waar we veranderingen konden toepassen. Naast haar bruisende persoonlijkheid is ze inspirerend voor iedereen die leiding geeft. Haar principes zijn motiverend en duidelijk, daar hou ik van. Het was heerlijk om hulp van haar te krijgen bij het stroomlijnen van ons bedrijf. Haar adviezen waren uitvoerbaar en de resultaten zijn aantoonbaar.

Jeroen de Schutter – General Manager CAV Agrotheek


CAV Agrotheek B.V. werkte, als toeleverancier voor de agrarisch ondernemer, eerder op 2 hoofdvestigingen. In ons nieuwe bedrijfspand in Wieringerwerf vond een andere wijze van werkverdeling en logistiek plaats, wat merkbaar van invloed was op de personele organisatie. Het wennen aan nieuwe collega’s met een andere taakverdeling was voor ons reden om de diensten van 4changes in te schakelen. De volledig transparante en directe aanpak van de training creëerde veel duidelijkheid en begrip. Hiermee hebben we het werkproces van zowel de afdelingen, als de individuele werknemers goed op elkaar af kunnen stemmen. Dit heeft bijgedragen aan meer efficiëntie en een positief werkklimaat.

Corinne van Dessel – HR Manager Flexoplast


Door haar open, spontane en professionele houding weet Thea snel het vertrouwen van mijn medewerkers te winnen. Dat maakt dat zij als trainer en als coach in korte tijd goede resultaten kan bereiken en bijzonder effectief is. Voor mij persoonlijk is zij iemand die mee kan denken en met wie ik goed kan sparren over hoe de organisatie verder te ontwikkelen. Haar kracht ligt voor mij vooral op het terrein van leiderschap en communicatie.

Meint Boonstra – Eigenaar Albert Heijn Boonstra


In ons bedrijf AH Boonstra is klantvriendelijkheid een trending topic te noemen. Met de innoverende en enthousiaste inbreng van Thea kun je stellen dat we samen met haar in de loop der jaren die klantvriendeljke positie hebben bereikt.

Frank de Jong – Directeur de Jong assurantiën


Via de training communicatie voor de Finance Academy die door Thea werd verzorgd en waar een tweetal medewerkers van ons kantoor aan mee deden, zijn wij in contact gekomen met 4changes. De ervaringen en het enthousiasme van onze medewerkers, hebben ervoor gezorgd dat wij vervolgens met Thea en 4changes een breed traject hebben ingezet voor de training van onze adviseurs en commercieel binnendienstmedewerkers. De duidelijke, enthousiaste en bevlogen wijze van communiceren van Thea, zorgen voor betrokkenheid en verbinding door de organisatie heen. Haar nuchterheid en directheid zorgen ervoor dat zaken worden benoemd en kunnen worden veranderd. Inmiddels hebben wij haar ook ingezet voor onze andere afdelingen.