Personal business coaching

7 tips om effectiever te werken
20 mei 2020

Ondernemen zit in je bloed, maar dat betekent nog niet dat je altijd precies weet hoe je volgende stappen zet om je bedrijf verder te ontwikkelen. Vrijwel elke ondernemer wil groeien. Groei in eigen ontwikkeling, in omzet en in resultaat. Maar tegelijkertijd wil je ook een gezonde werk-privé balans behouden en niet altijd maar aan het werk zijn. Je wilt je focussen op wat je wilt bereiken met je bedrijf. Maar hoe maak je die volgende stap?

Hoe buig je als ondernemer bv. de cultuur om naar een cultuur van meer samenwerken, hoe ga je nieuwe wegen inslaan of naar een andere manier van werken? We leven tegenwoordig in een dynamisch tijdperk vol veranderingen, maar ook met veel onzekerheden. Hoe pas je je aan in deze onvoorspelbare tijd als ondernemer?

Een bedrijf ondanks de waan van de dag kunnen leiden en laten groeien, vraagt om tijd gaan maken en beslissingen durven nemen. Daarom is het verstandig om te werken met een personal business coach, die je helpt om die bepaalde keuzes en beslissingen te maken.

Als business coach help ik ondernemers door persoonlijke gesprekken en bv.1 à 2 dagdelen per maand in het bedrijf aanwezig te zijn, om een veranderingsproces mee te helpen begeleiden en de voortgang te bewaken. Ik neem bv. deel aan vergaderingen, die we samen voorbereiden en nabespreken en coach letterlijk “On the job”. Daarbij heb ik een spiegelfunctie en kunnen we met gerichte acties de nodige stappen sneller bereiken. Het op de werkvloer aanwezig zijn en te ervaren hoe dingen gaan zorgt voor kunnen anticiperen en fungeert als procesversneller.

Bel om vrijblijvend een kop koffie of thee te drinken, voor meer informatie en inzicht in de mogelijkheden. Thea de Jong, 06-15333010.