Persoonlijke voorwaartse ontwikkeling in één op één sessies,
voor jou als teamlid, voor ZZP-ers, ondernemers en leidinggevenden


Eén op één coaching voor resultaat in je werk

Als je ontwikkeling wilt voor jezelf kun je mij als coach inzetten. In gesprekken die je met mij voert werk je dan aan het bereiken van de vooraf door jou aangegeven wensen. Alles is bespreekbaar, niets is gek en uiteraard is daarbij je privacy gegarandeerd. Onderwerpen zijn natuurlijk afhankelijk van jouw situatie. Je kunt denken aan bijvoorbeeld:

 • Verbeteren van communicatieve voor jezelf of binnen je bedrijf
 • Plezier terugvinden in je werk
 • Ontwikkelen van jouw talenten
 • Doelen ontwikkelen en behalen binnen een team of organisatie
 • Versterken van je leiderschapskills
 • Je loopbaan verder ontwikkelen
 • Het vormgeven van een persoonlijk ontwikkelingplan

 • "Thea pakt snel en deskundig op en voelt de situatie snel aan. Wat ik fijn vind is dat je je veilig voelt en dat ze goed luistert. Hierdoor komt de coaching of training echt tot de kern. De groepstrainingen zijn interessant, verrassend en boeiend tot de laatste minuut. Wij vinden het heel fijn dat we merken bij ons personeel dat het ook blijft hangen.Bij het zich voordoen van een situatie, wordt vaak gezegd "Weet je nog toen bij Thea?" Verder is het in de trainingsruimte goed geregeld en de lunches en versnaperingen zijn top. Met lekker weer naar buiten, voldoende pauze en ook een wandeling behoort tot de mogelijkheden." - Boudewijn Hosmus, Boudewijn Hosmus Keukenambacht
  "De coaching van Thea heeft mijn kijk op m'n functioneren flink veranderd! Als praktijkeigenaar had ik in ruim 10 jaar een manier van werken die de organisatie en mijn gezondheid geen goed deed. We hebben elkaar op regelmatige basis ontmoet, verschillende opdrachten gemaakt, en reflectie gesprekken gevoerd. Dat heeft er bij mij toe geleid dat ik rustiger en zelfbewuster ben geworden. Meer begrip heb voor mijn eigen beperkingen, maar vooral ook mijn sterke punten beter zie. De openhartige en persoonlijke aandacht is heel individueel. Thea heeft ervaring met verschillende bedrijfstakken en de verschillende werkvormen die daarbij horen. Haar kennis en manier van aanpak brengt ze helder over. Daarmee heeft zij mij op het juiste spoor gezet. Ik vind het belangrijk om contact te houden en lopende zaken te toetsen met haar." - Bart van Eenennaam, Directeur praktijk tandheelkunde

  Steun in de rug en sparringspartner

  Of je nu ondernemer, leidinggevende of teamlid bent, het is altijd fijn om dingen niet alleen te moeten oplossen. Als je een steun in de rug of sparringpartner kunt gebruiken is coaching opstarten een goede set. Je begint met een kennismaking/intake gesprek om eerst eens aan te voelen hoe coaching voor jou is. Als coach help ik je goed duidelijk te krijgen wat het exact is waar je verandering in wilt. Daarna gaan we dingen afspreken en werken aan wat voor jou belangrijk is. Coachingsessies duren ongeveer twee uur. Afhankelijk van waar je aan wilt werken schatten we samen het aantal coachingen in. Vaak zijn 4 tot 6 gesprekken voldoende. Soms is een enkel gesprek genoeg en soms blijkt dat er meer boven tafel komt waar je ook een oplossing voor wilt.
  Jij bepaalt altijd zelf of en wanneer het voor jou voldoende is geweest.

  Coachingsvraagstukken

  In coaching kun je veel aspecten inzetten. Of het nu gaat om leren in communicatie, samenwerking of verder willen ontwikkelen er is altijd een manier om oplossingen te vinden. Als coach gebruik ik daarvoor verschillende soorten technieken waar jijzelf waarschijnlijk weinig van merkt. Wat je wel zult merken is dat ik je heel veel vragen stel.
  Hier nog wat voorbeelden van onderwerpen waarbij coaching kan worden ingezet:

 • Samenwerking versterken
 • Het juist voeren van sollicitatie en ontwikkelgesprekken
 • Persoonlijk leiderschap oppakken
 • Medewerkers of jezelf uitdagen en motiveren tot resultaten
 • Begeleiden in verandering en innovatie
 • Omgaan met werkdruk en stressvolle situaties
 • Het borgen van afspraken en ontwikkelingen
 • Herkennen en inspelen op groepsdynamiek

  Geef gerust aan als je aan iets anders denkt, dan zoeken we er samen een oplossing voor.
 • Loopbaanbegeleiding - Loopbaancoaching

  Ooit begon je waarschijnlijk je loopbaan met allerlei verwachtingen en ambities. Heb je in de loop van de tijd de juiste stappen kunnen nemen, zodat jouw kwaliteiten en talenten optimaal tot hun recht komen? Kun je je ontwikkelen zoals je wilt? Als je meer energie uit je werk wilt halen of stappen wilt zetten in jouw ontwikkeling, denk dan eens aan loopbaanbegeleiding (ook vaak loopbaancoaching genoemd). Je onderzoekt met mij als coach hoe je jouw persoonlijke wensen voor elkaar kunt krijgen. Heb je nog wel genoeg plezier in je werk? Bij minder motivatie in je werk of twijfel of je nog op de juiste plek zit kan ik jou helpen. Je vindt weer de weg om positieve stappen te zetten en tevreden te zijn over je werk. Je hoort het ook als iets niet haalbaar of realistisch lijkt. Soms zijn een paar aanpassingen genoeg om weer blij te kunnen zijn. Soms kom je tot het inzicht dat je huidige baan niet meer bij je past. Ook dan help ik je graag om te bepalen wat dan nu? Loopbaancoaching zorgt ervoor dat jij je weer prettig kunt gaan voelen in je werk.

  Coaching voor ZZP-ers/ondernemers

  Tegenwoordig heb je als ondernemer veel petten op. Je houdt je bezig met je product en de dienstverlening en lijkt ook wel een miljoen andere zaken in de gaten te moeten houden. Personeel, financiën, innovatie, marketing, de website, drukwerk, huisvesting, onderhoud etc. Echt te veel om op te noemen en soms ook om bij te houden. Logisch dat je ook wel eens wat hulp kunt gebruiken. Als ondernemer kun je oplossen, dat zit in je bloed, maar het kan ook wel eens eenzaam zijn. Je afvragen of je alles op een voor jou goede manier aanpakt is niet vreemd. Vaak ontbreekt het je aan tijd of focus om eens goed te reflecteren wat je wilt. Hoe zorg je ervoor dat je toch scherp blijft en inspeelt op wat nodig is? Coaching kan je veel inzichten geven en weer de boost zijn voor een nieuwe aanpak. Belangrijk is en blijft hoe fijn jij het als ondernemer hebt. Het straalt uit op je medewerkers en klanten.


  Coaching voor leidinggevenden

  Je bent als leidinggevende (of manager) voor veel zaken verantwoordelijk. Bevorderen van de samenwerking, medewerkers ontwikkelen, ze faciliteren, motiveren en op zijn tijd uitdagen. Je wilt de mensen uit je team(s) tot hun recht laten komen en de resultaten behalen die de organisatie nodig heeft. En dan zijn er ook nog steeds veranderingen. Net als je alles een beetje op de rit hebt gebeurt er weer iets waar je weer op moet inspelen en de medewerkers in mee wilt krijgen. Een mooie en vaak uitdagende klus. Als teamleider richt je je tegenwoordig al meer op het coachen van de medewerkers. Persoonlijk leiderschap bevorderen en resultaten behalen zijn slechts een paar zaken waar je aan werkt. Kortom je hebt veel te doen. Coaching kan jou bij al je uitdagingen als leidinggevende ondersteunen, en helpt jezelf ook verder te ontwikkelen. Coaching is veilig. Je kunt dingen waar je kwetsbaar in bent of wilt ontwikkelen in alle rust oppakken en daar resultaat in boeken.


  Professioneel en gecertificeerd

  Jarenlange ervaring en diverse opleidingen waaronder een train- en coach opleiding zorgen voor de kennis die nodig is. Kennis bijhouden hoort hier uiteraard ook bij. 4changes weet wat er speelt in de markt en achterhaalt waar mensen die er in werken hun sterkte en valkuilen tegenkomen. We vinden de oplossing om te kunnen verschuiven en daar ook achter te staan. 4changes staat voor kwaliteit en is gecertificeerd door de NOBCO en DISC

  Investeringskosten en mogelijkheden

  Ben je in loondienst? Dan kunnen coachingsessies vaak vergoed worden uit jouw persoonsgebonden budget. Lukt dit niet, maak dan bespreekbaar of de werkgever de investeringskosten wil betalen. Heb je daarbij hulp nodig schroom dan niet dit even met mij te overleggen. Heb je een eigen onderneming dan zijn de kosten voor coachingsessies aftrekbaar als bedrijfskosten.