23 juli 2019

Volop genieten van het leven

Laatst hoorde ik van iemand die ik coach dat zijn grootste wens is om gelukkig te zijn. Wie wil dat niet, gaf ik meelevend nog als commentaar. Toch realiseerde ik me weer eens dat in onze wens om alsmaar gelukkig te willen zijn ook een gevaar verborgen zit. Als ons streven is geen pijn of andere ellende te willen ervaren, komen we bedrogen uit.
18 december 2019

Speciaal aanbod coaching

Nieuw jaar nieuwe kansen, toch? Heb je wel eens nagedacht over coaching? Wil je wel eens een steuntje in de rug om bv. doelen te bereiken of je prettiger te voelen? Maak dan gebruik in de maand januari van ons speciaal aanbod. Als je je in januari aanmeldt voor coaching ontvang je een korting van 25% op het 1e gesprek. Je kunt de coaching plannen in januari of februari van 2020.
18 december 2019

Het leven vanuit mijn 16-jarige zelf

Een tijdje geleden mocht ik iemand coachen die aangaf de bodem van de vuilnisbak geraakt te hebben. Hij bedoelde dat hij in ieder geval niet dieper en verder kon zinken. Het stonk en het werd tijd de troep eens op te ruimen waren zijn woorden. De vraag was of ik zijn “soppie” wilde zijn.Beeldend gesproken en ik zag de situatie ook letterlijk in een plaatje voor me.
29 oktober 2019

De vruchten plukken van slimmer werken

Slimmer werken levert echt wat op Druk druk druk…Veel mensen klagen tegenwoordig dat ze een stuk minder gedaan krijgen dan vroeger. Je kent het vast wel, je bent de hele dag druk bezig, maar je hebt het gevoel dat er niets uit je handen gekomen is. Frustrerend en geen gevoel van voldoening. We gaan meestal nog harder rennen om dit op te lossen. Deze aanpak werkt tegenwoordig niet meer. We willen wel meer productiviteit maar niet ten koste van onze rust en gezondheid.
24 oktober 2019

Slimmer werken kan echt!

Nieuwe training “Slimmer werken, grip op focus en tijd”. Druk druk druk…Veel mensen klagen tegenwoordig dat ze een stuk minder gedaan krijgen dan vroeger. Je kent het vast wel, je bent de hele dag druk bezig, maar je hebt het gevoel dat er niets uit je handen gekomen is. Frustrerend en geen gevoel van voldoening. We gaan meestal nog harder rennen om dit op te lossen. Deze aanpak werkt tegenwoordig niet meer.