Alle intakegesprekken kunnen nu volledig online plaatsvinden vanwege het Coronavirus
Juist in deze tijd is het goed om stil te staan bij hoe je jouw bedrijf volop in beweging brengt. Je wilt toch direct in actie komen als dat kan en zo sterk mogelijk zijn?

Hoe verder met je bedrijf?
Soms weet je het als ondernemer wel eens even niet meer. Hoe ga je verder, wat is een volgende stap, hoe krijg je dingen in beweging en vooral hoe blijf je zelf blij als ondernemer? Vragen waar regelmatig mee geworsteld wordt. Bedrijfsadvies is dan een goede manier om zaken weer op de rails te krijgen

Steuntje in de rug om de onderneming te versterken:
4changes helpt graag mee. Thea over bedrijfsadvies: "Ik doe ik niets liever dan kennis en ervaring inzetten om ondernemers verder te helpen. Ik screen op wat blij maakt en positief effect heeft op de klanten van de onderneming". 4changes staat klaar voor kleine en grotere MKB-bedrijven."Graag zorg ik voor de oplossing van uitdagingen of problemen die de ondernemer ervaart".

Versterken en ontwikkelen:
4changes adviseert o.a. in:
 • Het versterken en motiveren van medewerkers
 • Professionaliseren van een team of teams
 • Ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken
 • De juiste mensen op de juiste plek krijgen
 • De juiste mensen aannemen
 • Medewerkers ontwikkelen
 • Klantgerichtheid verbeteren en doelen bereiken
 • Ondersteunen van de ondernemer of leidinggevende om succesvol te zijn

  "Verhalen van ondernemers raken mij. Vaak heb je als ondernemer verschillende petten op en moet je tegenwoordig van alles wat weten. In de waan van de dag schiet het onderhouden en verder brengen van je bedrijf er dan wel eens bij in. Ikzelf merk ook dat je als ondernemer soms iets moet uitbesteden om weer verder te komen".

 • Hester Anna Jongert – Directeur Minne Holding


  Thea heeft mij waardevolle heldere inzichten gegeven, voor zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Met haar tomeloze inzet heeft ze ons team geleerd steeds weer terugkerende misverstanden in ons werkproces te voorkomen. Daarnaast wist ze precies bloot te leggen waar we veranderingen konden toepassen. Naast haar bruisende persoonlijkheid is ze inspirerend voor iedereen die leiding geeft, haar principes zijn motiverend en duidelijk, daar hou ik van. Het was heerlijk om hulp van haar te krijgen bij het stroomlijnen van ons bedrijf. Haar adviezen waren uitvoerbaar en de resultaten zijn aantoonbaar.

  Frank de Jong – Directeur de Jong assurantiën


  Via de training communicatie voor de Finance Academy die door Thea werd verzorgd en waar een tweetal medewerkers van ons kantoor aan mee deden, zijn wij in contact gekomen met 4changes. De ervaringen en het enthousiasme van onze medewerkers, hebben ervoor gezorgd dat wij vervolgens met Thea en 4changes een breed traject hebben ingezet voor de training van onze adviseurs en commercieel binnendienstmedewerkers. De duidelijke, enthousiaste en bevlogen wijze van communiceren van Thea, zorgen voor betrokkenheid en verbinding door de organisatie heen. Haar nuchterheid en directheid zorgen ervoor dat zaken worden benoemd en kunnen worden veranderd. Inmiddels hebben wij haar ook ingezet voor onze andere afdelingen.
  Kunnen bijdragen aan succes:
  "Inmiddels heb ik prachtige voorbeelden van ondernemers waarbij ik een bijdrage hebben kunnen leveren aan hun succes. Daar word ik zelf ook blij van! Ieder advies is maatwerk en gericht op bereiken wat de wens is. Ik help met wat gedaan moet worden om positieve ontwikkeling te realiseren". "Door de jaren heen heb ik samengewerkt met o.a. financieel adviseurs, banken, accountantskantoren, notarissen en gemeenten. Door dit netwerk kan ik ook een bijdrage leveren om bij de juiste mensen aan tafel te komen".