Dit is wat coaching met teams doet

Het geheim van genieten van het leven
Het geheim van genieten van het leven
23 juli 2019
Hoe slimmer werken werkt
Hoe slimmer werken echt werkt!
24 oktober 2019

Soms loopt het in een team prima en hoop je dat alles zo blijft.
Door wijzigingen in omstandigheden, bijvoorbeeld nieuwe taken, andere teamgenoten of andere eisen die gesteld worden kan er verandering komen in de dynamiek in een team en kunnen doelen en fijne samenwerking onder druk komen te staan.

In elk team vallen er wel eens dingen op die beter kunnen worden afgesproken of waar teamgenoten elkaar even niet begrepen hebben.

Bespreekbaar maken met elkaar en goed aangeven waar wensen liggen of verbeteringen kunnen worden toegepast is iets waar niet altijd tijd voor wordt genomen. Onder begeleiding van een coach van 4changes kan op een veilige manier aandacht gegeven worden aan wat het team heeft en waar het trots op mag zijn en waar nog winst in arbeidsplezier te behalen valt.

Teamcoaching zorgt voor concrete afspraken (Denk bv. aan afspraken over persoonlijke ontwikkeling, overdracht van taken, stellen van doelen, fijne samenwerking en sfeer etc.) en een onderbouwing om na de coaching met elkaar voortzetting te geven en de nieuwe afspraken te borgen. Zin om met je team eens te evalueren waar jullie staan en waar nog wensen zijn?
Bel dan voor meer informatie met 06-15 333 010.