Samen naar een optimaal teamEen goed plan van aanpak hebben waar een ieders stem in tot zijn recht komt is onderdeel van samen sterker worden. Arbeidsplezier staat hierbij hoog in het vaandel. In een interactieve teamtraining werk je met elkaar aan een optimale samenwerking en aan de doelstellingen die je samen met je team wilt bereiken. De training wordt na vooroverleg, op maat gemaakt.

Doel:

  • Een goede samenwerking bereiken/behouden en taak- en mensgerichte doelstellingen behalen.
  • Met behoud van arbeidsplezier duidelijkheid creëren over wie doet wat per wanneer, en wie is in ons team eindverantwoordelijk voor welk doel.
  • Een juiste verbinding met elkaar ervaren.

Voor wie:
De training is bestemd voor alle teams die graag al het potentieel van de individuele teamleden willen gebruiken en hier samen in het team voordeel mee willen behalen. We kijken goed naar waar de behoefte ligt om tot een optimaal samenwerkend team te komen.

Programma:
Een dag waarbij je direct met elkaar aan de slag gaat om morgen in de praktijk te kunnen gaan brengen. Beperkte stukjes theorie (om zicht te krijgen op jullie team) worden afgewisseld met veel praktijkopdrachten om aan het eind van de dag al goed te weten hoe jullie zaken gaan aanpakken. We kijken naar de toekomst en gaan ook in op mogelijke hindernissen die er nu zijn. Je zult ervaren hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de verdere ontwikkeling van jouw team. We werken aan het versterken van de onderlinge communicatie die nodig is voor de  juiste samenwerking. We zullen ook positief kritisch naar elkaar zijn om doelstellingen ook echt te kunnen gaan behalen.