Resultaatgericht Samenwerken

Plannen van aanpak maken voor teams? Doelstellingen formuleren? Goed helder krijgen met elkaar wie wat doet, en wie waar verantwoording voor neemt?
Dit zijn o.a. onderwerpen in de training Resultaatgericht Samenwerken.
Zaken als hoe je een teamplan borgt en hoe je met elkaar omgaat en diverse veranderingen in je team of de organisatie oplost, komen eveneens aan de orde.

Voor wie geschikt:
Voor teams (en/of leidinggevenden) die zelf binnen kaders een teamplan dienen op te stellen. Teams die resultaatafspraken maken met elkaar en deze willen nakomen. Plannen die niet alleen het team en de organisatie dienen, maar natuurlijk ook de externe klanten.

Doel van de training:
Met behoud van arbeidsplezier een goed werkbaar plan kunnen opzetten. Het team goed zicht laten krijgen op wat er in het teamplan moet staan en daarmee kunnen laten werken. Aan het eind van de training van een dag zijn hiervoor de lijnen uitgezet. De normen en waarden die het team hierbij naar elkaar hanteert en hoe opvolging wordt gegeven aan het geheel zijn met elkaar overeengekomen.

Tijdens een uitvoerige intake worden de doelen van de organisatie besproken. De training zal passend gemaakt worden en bij de ontwikkelingen waarin de organisatie en de teamleden zich bevinden passen. Nadien wordt zorgvuldig geëvalueerd en worden tips en vervolgstappen duidelijk gemaakt.