Korting op training communicatie

iStock-Unfinished-Business-9[1]
15% korting op communicatietrainingen!
Wat maakt dat de boodschap overkomt? Welke vragen zijn slim om te stellen? Hoe stem ik me af op mijn gesprekspartner? Wanneer luistert de klant naar mij? Hoe kan ik de sfeer bewaren als ik kritisch wil zijn in een gesprek? Zijn dit vragen die u interesseren, dan helpt 4changes u de juiste stap te zetten. Tot 1 juni ontvangt u 15% korting op communicatietrainingen . U kunt kiezen voor de training ‘effectief communiceren’ of de training ‘to the point’ communiceren, maar er zijn ook andere mogelijkheden. 

De trainingen worden zo ingestoken dat ze passen bij uw wensen en uw mensen.Voorafgaand aan de training spreken we goed met u door wat u met de training wilt bereiken. Waar moet bv. de nadruk op gelegd worden? 4changes zorgt ervoor dat de deelnemers in de training theorie en praktijkoefeningen krijgen aangeboden. De stof is direct toepasbaar.

Communicatietrainingen van 4changes kunnen worden ingezet voor interne communicatie (om bv. resultaten te verbeteren in een team) maar kunnen ook extern gericht zijn om de communicatie naar uw kanten optimaal te laten zijn. Vind u dat het tijd wordt de communicatie up to date te krijgen in uw organisatie, belt u dan eens voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ons bereiken op 06-15333010. Mailen mag natuurlijk ook naar info@www.4changes.nl.