Training kleurenanalyse


Samenwerking verbeteren door kleurenanalyse:

De ene persoon heeft hart voor de zaak, de ander gaat hard in de zaak. Niet altijd kunnen we elkaar bijhouden. De één denkt in procedures en een juiste aanpak, de ander denkt aan opschieten en slaat zo’n proces liever over, of doet er minder lang over om tot een beslissing te komen. Meer resultaat halen uit een team begint met weten; hoe steken we in elkaar en hoe kunnen we daar ons voordeel mee doen. Voor het trainen van meerdere teams uit dezelfde organisatie maken we speciale prijsafspraken.

4changes biedt een training aan waarin gekeken wordt hoe mensen binnen de organisatie in elkaar steken. Wat motiveert hen, hoe verwerken ze hun informatie en hoe communiceren ze het liefst? Insteek is dat niets fout is, slechts anders. Met deelnemers worden analyses ingevuld die op een prettige manier inzicht geven in hoe de eigen stijl werkt. Je leert veel over jezelf, maar ook over anderen. Je bemerkt de voordelen van jouw stijl, maar ook wat dan je valkuilen kunnen zijn. Uiteindelijk gaat het er om hoe deze inzichten, terug op de werkvloer, kunnen worden ingezet. Begrip voor elkaar en voor elkaars denkwijze en weten hoe je daardoor meer kunt bereiken zijn de ingrediënten die de training zeer zinvol maken.

De training is bedoeld voor teams. Deelnemers vinden het prettig om door een analyse bevestigd, in te zien hoe ze bepaalde voorkeuren hanteren. Zijn ze nu rood, geel, groen of blauw en wat betekent dit dan? Het team leert door inzicht in elkaars verschillen, voordelen op te doen die leiden tot een betere samenwerking. Managementteams bereiken met deze training meer inzicht in hoe er bv. makkelijker tot beslissingen gekomen kan worden, of hoe er sneller en effectiever kan worden gehandeld. Meer weten over hoe deze training kan worden ingezet?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.
We zijn telefonisch bereikbaar op 06-15333010 of via mail info@4changes.nl