Gratis kleurentraining 7 december: VOL

Wil jij wel eens weten hoe jouw communicatiestijl en gedragsvoorkeuren werken? Wil je wel eens weten hoe dat bij anderen werkt en hoe je daar je voordeel mee kunt doen? Dan is dit je kans! Je kunt gratis deelnemen aan een DISC kleurentraining op 7 december. Waarom gratis? 4changes wil mensen die in een team werken, er sturing of leiding aan geven, of manager zijn, kennis laten maken met wat de kleureninzichten voor je kunnen betekenen. Je wordt niet bestookt met allerlei mail of telefoontjes. Het is alleen een investering van jou in een ochtend van je tijd. Het enige wat we van je terugvragen is je mening.

4changes biedt een training aan waarin gekeken wordt hoe mensen gemotiveerd worden, hoe verwerken ze hun informatie en hoe communiceren ze het liefst? Insteek is dat niets fout is, slechts anders. Je leert veel over jezelf, maar ook over anderen. Je bemerkt de voordelen van jouw stijl, maar ook wat dan je valkuilen kunnen zijn. Uiteindelijk gaat het er om hoe deze inzichten, terug op de werkvloer, kunnen worden ingezet. Begrip voor elkaar en voor elkaars denkwijze en weten hoe je daardoor meer kunt bereiken zijn de ingrediënten die de training zeer zinvol maken.

De training is bedoeld voor hen die graag kennis willen maken met deze vorm. Je werkt in een team of geeft leiding.
Heb je nu een voorkeurskleur rood, geel, groen of blauw en wat betekent dit dan? Een team leert door inzicht in elkaars verschillen, voordelen op te doen die leiden tot een betere samenwerking. Managementteams bereiken met deze training meer inzicht in hoe er bv. makkelijker tot beslissingen gekomen kan worden, of hoe er sneller en effectiever kan worden gehandeld.

Wil je erbij zijn? Mail dan via het contact formulier dat je aanwezig wilt zijn, dan krijg je daarna een persoonlijke uitnodiging.
Er is ruimte voor twaalf deelnemers om er een persoonlijke ochtend van te kunnen maken, dus reageer snel. Vol=vol.

Wil je meer weten over hoe deze training kan worden ingezet?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.
We zijn telefonisch bereikbaar op 06-15333010 of via mail info@4changes.nl