Blog

24 oktober 2018

Budget opmaken, vis niet achter het net

Door drukte aan het eind van het jaar benutten veel bedrijven hun opleidingsbudget niet volledig. Jammer want er zijn oplossingen te bedenken om dit geld toch goed te gebruiken. 4changes biedt u flexibele en voordelige trainingsmogelijkheden aan om het opleidingsbudget van 2018 toch nog te kunnen besteden.
4 oktober 2018

Drie keer vragen altijd slagen

Laatst was ik bij de Action om wat kopieerpapier in te slaan. Inmiddels was mijn mandje ook gevuld met chocolaatjes, al stond dat natuurlijk niet op mijn lijstje. Maar goed, daar gaat het nu niet om, al zou je dit natuurlijk al een patroon kunnen noemen. Meenemen wat je niet van plan was. Maar wat me vooral opviel in de winkel was het volgende:
24 augustus 2018

Veranderingen

Iedereen heeft te maken met veranderingen. Niet alleen in je privéleven, maar ook op de werkvloer. Tijdens een vergadering wordt besloten om het roer om te gooien. Iets dat al jaren op dezelfde manier wordt gedaan, moet nu ineens helemaal anders. Maar veel mensen gaan vaak weer op de automatische piloot verder.
20 augustus 2018

Nieuw: Leiderschap en veranderingen

We leven in tijden waar verandering bijna dagelijkse kost is. Medewerkers in een team passen zich aan en organisaties en leidinggevenden spelen als het goed is, zo goed mogelijk in op deze veranderingen die nodig zijn voor de organisatie, of waar de klant om vraagt. Veranderingen kunnen echter ook wat weerstand oproepen of ze verlopen niet zoals gedacht. In de training “Leidinggeven aan verandering” die voor leidinggevenden is bedoeld, wordt op zaken ingegaan die hierbij een rol spelen.