Blog

24 mei 2018

Veranderingen

Iedereen heeft te maken met veranderingen. Niet alleen in je privéleven, maar ook op de werkvloer. Tijdens een vergadering wordt besloten om het roer om te gooien. Iets dat al jaren op dezelfde manier wordt gedaan, moet nu ineens helemaal anders. Maar veel mensen gaan vaak weer op de automatische piloot verder.
5 mei 2018

Het Nieuwe Werken

Voor de één een zege, voor de ander nog ver weg of erg wennen. Is de organisatie klaar voor het nieuwe werken? Wat houdt het nu precies in? Een training “Het Nieuwe Werken” (HNW) brengt begrip en belicht de voordelen en valkuilen. Hoe mengt werk en privé zich en welke grenzen moet je bewaken, maar ook wat wordt er van mij verwacht zijn o.a. onderwerpen.
25 april 2018

Nieuw: Maak je eigen geluk

Training: Maak je eigen geluk De wereld om ons heen veranderd snel. We werken om te beginnen veel langer door dan vroeger. Invloed uitoefenen op onze eigen ontwikkeling is meer en meer belangrijk geworden. We zijn als het ware al meer ondernemer geworden. Het ervaren van arbeidsgeluk is een belangrijk item hierbij. Je wilt tenslotte toch voldoening uit je werk halen en er met plezier naartoe gaan. Arbeidsgeluk behouden en waar nodig uitbouwen zijn onderdelen in deze training, maar ook weerbaar en proactief zijn horen meestal als bagage in jouw rugzak. De training “Maak je eigen geluk” is een combinatie […]
11 maart 2018

“Presteren in presenteren”

Wil je ontspannen kunnen presenteren en maximaal resultaat behalen als je een presentatie geeft? Dan is de training ”Presteren in presenteren” wellicht iets voor jou. In deze training leer je niet alleen wat nodig is om je boodschap goed over te brengen maar ook hoe je publiek jouw informatie verwerkt. Wat kun je doen om niet een deel van je toehoorders te boeien maar allemaal?