Blog

2 januari 2019

Niek de Graaf: Ere wie ere toekomt

Vaak denk ik bij een nieuw aangebroken jaar terug aan het vorige. Wat waren de leuke momenten, wat de mindere? Ik denk aan mijn vader die ik mis, omdat hij er niet meer bij is en hoe snel alle vrije dagen weer voorbijvlogen. Ik denk ook aan mensen met wie ik heb genoten en wie ik heb ontmoet. In deze blog wil ik stilstaan bij iemand die ook met regelmaat in mijn herinneringen voorbijkomt en nog steeds betekenis heeft in de trainingen die ik aan teamleiders en managers geef. Niek de Graaf, ere wie ere toekomt.
1 januari 2019

Een fantastisch 2019!

Een fantastisch nieuw jaar gewenst in goede gezondheid en met veel plezier, namen het team van 4changes!
24 oktober 2018

Budget opmaken, vis niet achter het net

Door drukte aan het eind van het jaar benutten veel bedrijven hun opleidingsbudget niet volledig. Jammer want er zijn oplossingen te bedenken om dit geld toch goed te gebruiken. 4changes biedt u flexibele en voordelige trainingsmogelijkheden aan om het opleidingsbudget van 2018 toch nog te kunnen besteden.
4 oktober 2018

Drie keer vragen altijd slagen

Laatst was ik bij de Action om wat kopieerpapier in te slaan. Inmiddels was mijn mandje ook gevuld met chocolaatjes, al stond dat natuurlijk niet op mijn lijstje. Maar goed, daar gaat het nu niet om, al zou je dit natuurlijk al een patroon kunnen noemen. Meenemen wat je niet van plan was. Maar wat me vooral opviel in de winkel was het volgende: