Blog

4 oktober 2018

Drie keer vragen altijd slagen

Laatst was ik bij de Action om wat kopieerpapier in te slaan. Inmiddels was mijn mandje ook gevuld met chocolaatjes, al stond dat natuurlijk niet op mijn lijstje. Maar goed, daar gaat het nu niet om, al zou je dit natuurlijk al een patroon kunnen noemen. Meenemen wat je niet van plan was. Maar wat me vooral opviel in de winkel was het volgende:
24 augustus 2018

Veranderingen

Iedereen heeft te maken met veranderingen. Niet alleen in je privéleven, maar ook op de werkvloer. Tijdens een vergadering wordt besloten om het roer om te gooien. Iets dat al jaren op dezelfde manier wordt gedaan, moet nu ineens helemaal anders. Maar veel mensen gaan vaak weer op de automatische piloot verder.
20 augustus 2018

Nieuw: Leiderschap en veranderingen

We leven in tijden waar verandering bijna dagelijkse kost is. Medewerkers in een team passen zich aan en organisaties en leidinggevenden spelen als het goed is, zo goed mogelijk in op deze veranderingen die nodig zijn voor de organisatie, of waar de klant om vraagt. Veranderingen kunnen echter ook wat weerstand oproepen of ze verlopen niet zoals gedacht. In de training “Leidinggeven aan verandering” die voor leidinggevenden is bedoeld, wordt op zaken ingegaan die hierbij een rol spelen.
20 juni 2018

Resultaatgericht Samenwerken

De kern van deze training is dat iedereen die deelneemt in staat is vanuit inzicht en vaardigheden resultaatgericht te kunnen samenwerken. Het leren naar deze ontwikkeling toe, gaat over bewustwording wat het RGSW is en waarom het wordt ingezet, maar ook wat dit voor jou persoonlijk kan betekenen.De training RGSW richt zich op goed concreet maken wat jij of het team wil, hoe jij of jullie dat willen en wanneer dit wordt bereikt. Maar ook hoe ga je dan daarna het gesprek aan?